Suomen 18-vuotiaat pojat kaatuivat saappaat jalassa Serbialle EM-kisoissa

Koripallon EM-kisat 2025 - Nokia Arena

Kommentti: Karmea karsintajärjestelmä halventaa urheilua – tämän takia  koripallon arvokisoissa on mukana surkeita heittopusseja - Koripallo -  Ilta-Sanomat
Kommentti: Karmea karsintajärjestelmä halventaa urheilua – tämän takia koripallon arvokisoissa on mukana surkeita heittopusseja - Koripallo - Ilta-Sanomat

Susijengi meni EM-turnauksessa kahdeksan joukkoon mutta vielä parempaa voi  olla luvassa – Ensi vuoden MM-kisoihin on tunkemassa useampi nuori lupaus |  Lapin Kansa
Susijengi meni EM-turnauksessa kahdeksan joukkoon mutta vielä parempaa voi olla luvassa – Ensi vuoden MM-kisoihin on tunkemassa useampi nuori lupaus | Lapin Kansa

Koripallon EM 2022 – ohjelma, Susijengin ottelut ja tulokset - MTVuutiset.fi

Susijengi Summer 2022 - Mini movie Part I - YouTube

Mieletöntä jännitysdraamaa - Espanja ja Liettua EM-finaaliin

Susijengille kotikisat – Suomelle myönnettiin alkulohko vuoden 2025 EM -kilpailuihin!

Koripallo EM-kisat: Susijengi kohtaa pudotuspeleissä Kroatian - Koripallo -  Ilta-Sanomat
Koripallo EM-kisat: Susijengi kohtaa pudotuspeleissä Kroatian - Koripallo - Ilta-Sanomat

koripallon EM-kisat - uusimmat sisällöt – yle.fi

Upea taistelu: Koripallon EM-mitali jäi Sudenpennuilta vain korin päähän |  Urheilu | Forssan Lehti
Upea taistelu: Koripallon EM-mitali jäi Sudenpennuilta vain korin päähän | Urheilu | Forssan Lehti

Karhu Basket - Vilpas 25.4.2023 5. välierä kooste - YouTube

Maailmanmestari Espanjan ratkaisu ennen EM-kisoja tyrmättiin noloksi –  tällainen haaste jymypaukkua hakevaa Susijengiä odottaa puolivälierässä |  Yle
Maailmanmestari Espanjan ratkaisu ennen EM-kisoja tyrmättiin noloksi – tällainen haaste jymypaukkua hakevaa Susijengiä odottaa puolivälierässä | Yle

Basketball - Wikipedia

Henri Kantonen highlights season 2022 - 2023 Korisliiga & FIBA Europe Cup -  YouTube
Henri Kantonen highlights season 2022 - 2023 Korisliiga & FIBA Europe Cup - YouTube

Koripallon EM-kisat Suomessa ehdolla vuoden urheilutapahtumaksi  kansainvälisessä kisassa - SuomiKoris
Koripallon EM-kisat Suomessa ehdolla vuoden urheilutapahtumaksi kansainvälisessä kisassa - SuomiKoris

Koripallon EM 2017 - Emkoris

Koripallon EM-kisahuuma kasvaa – tapaa tähtipelaajat heinäkuussa  Helsingissä - Oy Hartwall Ab
Koripallon EM-kisahuuma kasvaa – tapaa tähtipelaajat heinäkuussa Helsingissä - Oy Hartwall Ab

MU18
MU18

Koripallon EM-kisat: Suomen lohkossa pelaava Kreikka julkaisi joukkueen

Alle 18-vuotiaat pojat päättivät EM-kisat voittoon

Susijengi julkisti EM-joukkueensa - Koripallo - Ilta-Sanomat

Suomi juoksi Puolalta jalat alta ja otti tärkeän voiton EM-koripallon  toisessa pelissään – Sasu Salin upotti kuusi kolmosta | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
Suomi juoksi Puolalta jalat alta ja otti tärkeän voiton EM-koripallon toisessa pelissään – Sasu Salin upotti kuusi kolmosta | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Vapaaehtoisten haku EM-kotikisoihin käynnissä

Koripallovuoden 2018 kohokohtina Markkanen, Susijengi ja mestarit

Voitto Suomelle! – Koripallossa yksi asia on toisin: Junioreita on jo kauan  innostettu muiden lajien pariin - Suomenkuvalehti.fi
Voitto Suomelle! – Koripallossa yksi asia on toisin: Junioreita on jo kauan innostettu muiden lajien pariin - Suomenkuvalehti.fi